Alban Skenderaj Lea Official Video 4k

Title:Alban Skenderaj Lea (Official Video 4K)
Quick Download :
Date:15 September 2018
Duration:3:31 Min
View:8,323,465
Like:35,234
Dis Like:2,104
User:AlbanSkenderajMusic
Source:Youtube
Type:MP3/ MP4/ 3GP/ FLV FULL HD

Link Download Video and MP3 Alban Skenderaj Lea Official Video 4k:

FUBEATMAKER.TK is the easiest online service for downloading video and converting videos to mp3. You do not need an account to download Alban Skenderaj Lea Official Video 4k, the only thing you need is a YouTube URL. We will start to convert the audiotrack of video Alban Skenderaj Lea Official Video 4k to mp3 as soon as you have submitted it and you will be able to download Alban Skenderaj Lea Official Video 4k. Different from other services the whole conversion process will be perfomed by our infrastructure and you only have to download the audio and video Alban Skenderaj Lea Official Video 4k as MP4, FLV, and MP3 of course. from fubeatmaker.tk. Because of this our software is platform-independent: You can use it with your Mac, a Linux PC or even an iPhone. All our conversions will be perfomed in high quality. Do not worry, fubeatmaker.tk is completely free. fubeatmaker.tk need approximately 3 to 4 minutes per video. You will download Alban Skenderaj Lea Official Video 4k

Video Mp4
Video FLV Ful HD
Convert to MP3

Produced by Lorenc Aliaj & Alban Skenderaj
Music & Lyrics: Alban Skenderaj
Video by Imagine Films

Listen to the song on
https://acromaxmedia.lnk.to/Lea

http://www.Instagram.com/albanskenderaj

Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet të qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj

Mos i fol mos e pyet,
lëre sonte në qejfin e vet
për një djalë vagabond
Lea ngeli në vitin e tretë

Kjo ëndërr pa shpresë
arriti nga bota ta ndajë
tani askush se mbështet
madje as prindërit e saj

Por Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet te qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj

Ajo nuk do më që të shtiret si një tjetër
tani është kthyer që të jetë Lea e vjetër
tani është Lea “e zjarrta“
tani nuk ka në duar më prangat e arta

Nuk ka rëndësi dhe nëse i flasin pas shpine
nuk ka rëndësi nëse përmendin plot dështime
Më në fund është vetvetja dhe do jetojë vetëm me rregullat e veta
dhe Lea nuk flet, se ka dinjitet
nuk bie ajo, se jetën e do

Lea kërcen, si të mos kishte asnjë problem
Lea këndon se asnjë lot për atë s‘ia vlen
dhe asnjëherë nuk e pranon të ndihet në faj
Lea qesh dhe kur duhet te qajë
se Lea e jeton si do jetën e saj

The video titled Alban Skenderaj Lea Official Video 4k has been published on youtube on the date 15 September 2018 with a long duration reaching 3:31 Minute. Until now, video Alban Skenderaj Lea Official Video 4k have gotten 8,323,465 times views on youtube, and that is a great achievement. As many as 35,234 people have liked the video Alban Skenderaj Lea (Official Video 4K). even so, video Alban Skenderaj Lea (Official Video 4K) also get a negative rating in the form of 2,104 unlike. Video Alban Skenderaj Lea Official Video 4k uploaded by management AlbanSkenderajMusic

If you download video or mp3 music Alban Skenderaj Lea Official Video 4k on this page, just try to review it, if you really like the video or mp3 Alban Skenderaj Lea Official Video 4k song please buy an official original cassette or official CD from the original album, you can also download Alban Skenderaj Lea Official Video 4k legal on Official iTunes, to support all music works, especially Alban Skenderaj Lea Official Video 4k on all charts and charts throughout the world.

TAGS: Download MP3 Alban Skenderaj Lea Official Video 4k, Download Music Alban Skenderaj Lea Official Video 4k, Download Lagu Alban Skenderaj Lea Official Video 4k, Free Download Alban Skenderaj Lea Official Video 4k, Download Video Alban Skenderaj Lea Official Video 4k, Alban Skenderaj Lea Official Video 4k MP3 Download, Alban Skenderaj Lea Official Video 4k Video Download, Alban Skenderaj Lea Official Video 4k STAFABAND, Alban Skenderaj Lea Official Video 4k MUFIZA, Convert Video Youtube Alban Skenderaj Lea Official Video 4k to MP3


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related Posts: